luni, 6 decembrie 2010

Cuvinte



      "De ce doar noaptea vrei sa ma vezi ?Cand privirea mi-o intalnesti , te ascunzi in fierbinteala lacrimilor mele si te intristezi brusc . Tu stii ca esti tot pentru mine .... Ma bucur ca nu ne uitam ... Te vad , te ating si totusi ..... Tu imi spui ca o sa fie bine tot timpul. Dar parca o spui sa incetez , sa nu mai las durerea sa curga , sa nu mai imi fac inima sa sufere ...
      Mi-ai spus ca ingerii nu plang si totusi ... De ce mi-ai zis asa ? Nu sunt un inger , te asigur .
      Si stii ce e cel mai greu ? Tu multe imi spui, le ascult , le primesc cu drag si tu continui sa ai grija de mine . Imi spui sa nu mai ascult orice vorba , orice comentariu pentru ca doar noi stim ce a fost si parca , doar tu . De ce te scuzi pentru anumite lucruri ? Te iertt ! Tot timpul te-am iertat si tu la fel .
      Ciudat si dureros . Nu pot sa-ti vorbesc ! Mi-e dor de certurile banale, zambetele fugare ,uneori perverse , si de scuzele de dupa ...
      Stau , tot stau , gandesc astea toate . Nu-s minciuni . Intrebarile fara raspuns alearga in mintea mea aiurea ...Totul a ramas la fel, poate acum mi-e mai clar cine esti tu pentru mine .. Vreau sa te uit , dar ceva nu ma lasa , ceva ma trage inapoi . Refuz sa mai ascult ceva ce ne-ar lega ,pentru ca toti isi bat joc ...Si acum te superi , nu te-am ascultat .... Imi pare rau ...Ma ierti ?"



Text and photo by : Pop Alexandra Elmira




6 comentarii:

  1. Wow..tot acum cateva minute am postat si eu.
    Off nu'mi place cand esti trista..dar si eu sunt..hm ce ciudat..eu cu ale mele, tu cu ale tale dar totusi viata merge inainte.
    Daca ti'as spune ca totul o sa fie bine..probabil te'as minti..

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoasa melodiaa;x
    o ador:*
    ft frumos ai scris...
    :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai frumos... ;x
    Te iubesc .
    >;d<

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos ai scris,iar esti trista,iar suferi:(

    RăspundețiȘtergere
  6. hei buna:).am obervat ca imi urmaresti blogul...
    multumesc.si al tau este interesant:)

    RăspundețiȘtergere