marți, 16 noiembrie 2010

Zilele trec...se duc ca nebunele !

       Fug dupa ceva anume ?! Nu stiu , habar n-am ! Nu pot sa realizez de ce totul trece , pleaca , fuge . Si daca timpul ar fi mai ingaduitor , sa lase de la el si sa renunte la euforia lui care o va primi atunci cand va ajunge la final , atunci cand va sta in loc , adica NICIODATA . De-ar putea sa renunte la nimicul acela pentru noi . Noi cersim timp , lumina si speranta .





Photobucket




       Mi-as dori sa nu treaca asa de repede si totodata greu . Repede pentru ca ma simt inutila . Dorinta de a ajuta , de a ma implica si sa fiu alaturi de cei care au nevoie ,se naruie odata cu trecerea vremii . Iar greu , toata ziua ma intreb de ce ? unde ? oare ? ... si astea sunt doar putinele intrebari care nu isi primesc raspuns ...






Photobucket




       Timpul ,cum spuneam , fuge ca un nebun dupa un nimic la fel cum fug eu dupa o imbratisare , cum tanjesc dupa unde gram de pasare . Poate ca asa il inteleg , dar totusi PENTRU NIMIC ?!
       Si daca el ar sta in loc si noi am pierde notiunea lui , oare va fi mai bine ? Oare sansele se vor mari ? Hmmm. Ce bine ar fi !





Photobucket




       Timpul este exprimat in ore , orele in minute ,minutele in numere . Asa am invatat si eu ca am numere "ghinioniste" ( pun in ghilimele pentru ca nu sunt genul de persoana care sa creada in noroc , superstitii,preziceri , soarta ) . Numere nemernice de care o sa ma feresc in viitor si de care nu mai vreau sa aud : 1,5,6,10,16,29,30,35. Explicatia lor e simpla , descoper-o .





Photobucket


       Timpul trece , dar totusi nu-l putem invinovatii ... Oamenii sunt de vina , indiferenta lor de care ma feresc ! O vorba populara spune .....







5 comentarii:

  1. Super frumos ! :*

    Imi place ce scri :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu poti opri timpul,nu poti stavili tumultul durerii,dar poti sa nadajduiesti ca ziua de maine va fi a ta...:-*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. bine zis.si frumoase pozele:x


    ..

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoase cuvinte si totodata si adevarate! nu te lasa invinsa de rautatea din jur si indiferenta altora...arate`le ca esti tare si ca poti trece peste orice,oricat de greu ti`ar fii...nu le da unora placerea sa se bucure de suferinta ta!te pup:X:*:*:*:X si besk:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Super.:* Bravo tie! Muzica face tot:X:X

    RăspundețiȘtergere