luni, 22 noiembrie 2010

Without friends , it's OK

Photobucket


       Stii , toti spuneti ca nu ati putea trai fara prieteni . Ati facut vreo incercare ? Sigur ca nu :) . Pai va spun eu ca se poate trai si inca mai bine .






Photobucket




       Cine sunt prietenii ? In primul rand sunt niste oameni , nu ? Oamenii cum sunt ? Sunt rai , mincinosi si nepasatori . Cate guri n-au zis : sa moara din partea mea , nu ma intereseaza ce face , ma doare undeva de el/ea si parerile lui/ei ? .Ei,vezi .. printr-o generalizare oamenii sunt rai .





Photobucket



       Prietenul este in stare sa-ti racneasca secretul intr-o gloata , chiar daca nu are ea niciun interes sa-l asculte , prietenul are satisfactie dupa ce l-a zis , se simte mai liber . Atunci de ce sa-l incarcam si noi cu problemele noastre , daca deja si el are ?





Photobucket



       Tot unui prieten ii spui lucruri banale si importante . Daca nu ii explici clar si el nu te cunoaste atat de bine , s-ar putea sa te surprinda faptul cand el va rade de un lucru important pentru tine si monoton pentru el ! Si atunci tu cum te vei simti ?





Photobucket



       Prietenul tau mai are si alti prieteni ,necomuni , tot el le va spune daca tu ai zis ceva de rau sau ai avut obiectii in ceea ce ii priveste . Tu vei fi luat la rost si apoi cum te vei simti ? High nu ? :)) .Si sa aduc vorba si de micile certuri care pot rupe prietenia pe viata . Te poti certa , contrazice din orice prostie cu o persoana care nu gandeste sau nu are aceleasi pereri ca si tine . Cearta sau contrazicerea poate duce la un scandal de mari proportii si poate distruge prietenia si asta nu ar fi un sfarsit de lume . Oameni mai sunt deci prieteni mai poti sa-ti faci , dar tine minte ca TOT ce i-ai spus sa NU spuna niciodata NIMANUI , acelea vor fi primele lucruri care o sa le auzi dupa ruperea prieteniei.




Photobucket



       Asadar , prefer sa raman singura .. Fara prieteni mi-e bine . N-ai prieteni , n-are cine sa-ti faca rau , n-are cine sa te raneasca sau sa te barfeasca ! Intr-un final am ajuns sa-i dau dreptate mamei mele care spune : " Pana si celui mai bun prieten sa-i spui doar ce esti in stare sa strigi in gura mare oriunde si nimic mai mult ! " . Daca te simti incarcat de prea multe ganduri , mai bine te descarci doar in prezenta ta sau du-te la biserica daca ai credinta .






Photobucket



       Probabil ca acum voi primi comentarii de genu : eu nu-s asa :p , du-te la un psiholog fata , ai probleme bla bla . Nu vreau sa se inteleaga gresit , eu am vorbit in general , am generalizat pentru ca in lume sunt multi oameni si nu mi-ar ajunge nici 5 vieti sa-i cunosc pe fiecare in parte . Si am vorbit din propria perspectiva , propria experienta . Am spus ce simt eu despre "prietenii" mei .





Photobucket




       De asemenea o sa mai aud iar ca dramatizez , fac teatru etc . Voi fi rea , NU-MI PASA CE CREDETI VOI . Sau o sa mi se spuna iar ca m-am schimbat , dar oare v-ati intrebat cine e de vina ? Sincer , prefer sa fiu asa cum sunt , vad totul cu ochii deschisi , nu mai am ceata care ma impingea de la adevar sau poate preferam eu sa nu-l vad . N-am sa ma schimb inapoi vreodata pentru ca asa vrei tu sau celalalt. Prietenii din scoala sunt trecatori , ce-i drept ,nu toti. Ai tai prieteni credinciosi sunt prietenii de-o viata . Voi termina liceul , voi pleca mai departe , voi fi pe cont propriu si unde voi fi nimeni nu o sa-mi spuna te-ai schimbat . Niciodata nu mai fac greseala de a lasa lumea sa ma cunoasca . Lume rea si nemiloasa care doar profiti de bunatatea , mila si increderea celor buni , putini de altfel . Nu-mi mai spune mie sa ma schimb , schimba-te tu !




P.S. Am primit intrebari gen : de unde ai pozele si textele ? Pozele sunt facute de mine si textele sunt personale . Le scriu din propriile ganduri , sentimente si imaginatie . Si apropo Prietenii mei care imi sunt intr-adevar prieteni , nu puneti la suflet ce am zis , nu e pentru voi ! E pentru "prieteni" si pentru cei care inca n-au suferit din cauza lor . Nu uitati sa votati la sondaj pe prima pagina a blogului si sa adaugati comentarii si reactii . Multumesc . V-am pupat :*








14 comentarii:

  1. Frumos profilu:D:D Tineo tot asa :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac pozele pe care le-ai bagat:) si daca zici ca without friends it`s ok atunci ii ok....:P:P

    RăspundețiȘtergere
  3. superb ale:*
    si nu te juidec ca ai mare dreptate>:D<
    mai bine fara "prieteni":-j
    :*:* frumoase pozele

    RăspundețiȘtergere
  4. pfuu tot mai faina il faci! super l`ai modificat!pozele ti`am mai spus is foarte calumeaa...ai talent! si in legatura cu ce ai scris ai mare dreptate..si eu m`am convins de asta...si daca ii spuneam la cnv nu ma credea..stii pana nu te convingi de ceva din experienta proprie nu iti vn sa crezi! oricum chiar daca doare..nu`i un capat de lume sa pierzi un prieten,cum ai spus si tu...iti faci alto!:*:*..stii cum se zice: poate ai pierdut ce aveai...pt ceva mai bun!:)te pup:*:*:X

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand vreau sa te felicit pentru blog:Dimi place ce scrii:xsi pozele WOW sunt superrr:xAi talent!!!!!Bravooo:D...in legatura cu "friends"chiar ai dreptate:)esti bun doar atunci cand ii ajuti sau cand iti ceri sfaturi in legatura cu problemele lor..in rest daca ai tu probleme nici macar nu le pasa...ba mai mult incep sa iti bata joc:|:|...asa ca mai bine fara eiiiii:D...astept noi postari;))Te pup:*:*:x

    RăspundețiȘtergere
  6. ai mare dreptate ale si fain profilu si pozele is fain tzineo tot asa:*:P

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa-i pish in freza pe toti cei care nu sunt...

    RăspundețiȘtergere
  8. Prietenii sunt acele persoane pe care le gasesti langa tine in toate momentele, atat cand ti-e bine, dar si atunci cand ti-e greu. Stiu multe cazuri de astfel de prieteni si pot sa o spun cu mandrie ca si eu am prieteni care mi-s alaturi si la bine si la greu. E important sa avem persoane langa noi cand ne e greu....sa ne spune: "nu-ti face griji....va fi ok, ne descurcam noi cumva" sau "facem noi sa fie bine"...totul e sa dai inapoi acelasi lucru...
    Suntem oameni si simtim novoia sa socializam:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu este trimis de Endre si este doar pentru a demonstra ca iti citesc blogul :))...

    nu astepta comentarii de la
    mine pentru ca nu am ce
    comenta...:P
    Superb inca o data

    RăspundețiȘtergere
  10. Mot Lorena Iuliana23 noiembrie, 2010 19:43

    Frumos, felicitari. Are scoala cu cine sa se mandreasca din toate punctele de vedere! Ai o imaginatie bogata in materie de arta. O sa ajungi departe. Felicitari, inca o data! :*:* te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Lorena . Degeaba am eu imaginatie bogata ... Si sper sa ajung departe , pe meritul meu , nu pe al scolii . Scoala considera toata chestia asta " teatru , dramatizare " .

    RăspundețiȘtergere
  12. Patriii` ba ! ;;)23 noiembrie, 2010 22:50

    Foarte frumos ba ! ;x;x;x

    RăspundețiȘtergere
  13. E ok ba . Tu nu te incadrezi aici :* sa nu mi te simti !

    RăspundețiȘtergere