duminică, 14 noiembrie 2010

Si.. Esti fericit/a ?

       Stii, ma bucur cand ma uit in jur si vad oameni fericiti si zambitori . Ma uit in ochii lor si ii vad scaldati in lacrimi ,de fericire , dar oare sunt din inima sau sunt false ?
       Eu nu sunt ca tine , tu nu esti ca mine . Eu nu sunt fericita din orice chestie care imi incalzeste ,poate, pentru o secunda , doua , sufletul ... Dar dupa aceea uit de acel zambet, acea clipa de fericire si revin la starea de dinainte . Stare pe care incep sa o detest si sa ma intreb de ce ?! de ce ma ?!




Photobucket




       Nu sunt ca tine si stii de ce ? Pentru ca apreciez doar lucrurile importante in viata !
       Zambesc si rad cand este cazul . Dar daca acel zambet pe care ti-l ofer este insotit de o sclipire a ochilor sau a fetei ,sa stii ca da , a fost din inima . Daca nu , a fost doar ca sa te simti tu bine !





Photobucket




       Plang si intru intr-o stare de depresie , trista pentru motive bine intemeiate si care chiar merita . Nu plang pentru ca mi s-a rupt o unghie , nu plang ca mi-am rupt un poster cu "Justin Bieber 8-| " .. Plang pentru ca imi pierd increderea in cineva , plang pentru ca imi lipseste , plang pentru ca am nevoie de afectiune , plang pentru ca am nevoie de o imbratisare nenorocita care o cer de fiecare data cand lacrimile curg pe obraji si caiete, plang pentru ca ii pierd pe ei ....
       Crede-ma ca nu-mi face placere sa am obrajii uzi de lacrimi de durere sau tristete , dar atunci cand ii am este doar pentru ca vreau sa ma descarc , vreau sa-mi caut linistea si sa-mi pun oarecum gandurile in ordine si lacrimile ma ajuta . Ma ajuta da ?! Nu-mi fac rau !





Photobucket


       Nu incerca sa ma schimbi , nu vei reusi niciodata . Am orgoliul meu si nu il las calcat in picioare . Chiar daca par o persoana dura sa stii ca nu sunt asa ...




Photobucket


       Cand vrei sa-mi spui ceva , care pentru tine ,probabil , e ceva nesemnificativ , gandeste-te ca poate pe mine ma doare ! Si atunci , eu nu am de unde sa stiu ca n-ai facut-o intentionat .. Prima data ma gandesc ca ,poate , nu asta era ceea ce vroiai sa-mi spui si te vei corecta in urmatoarele secunde , dar daca nu faci asa , iau in calcul si ideea ca tu ai aflat de un punct sensibil al meu si vrei sa ma lovesti acolo . Si daca e asa de ce faci astfel ? Nu poti sa gandesti inainte sa spui ceva ?
       De ce ma lovesti ? Gandeste-te ca eu uit ...dar nu iert !


6 comentarii:

  1. Frumos Blog:D te sti:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos...si ce ai scris chiar este adevarat! nu te mai amagii de ceea ce auzi sau vezi in jurul tau,doar tu sti cum esti,cum ai fost,cum vei fi,ce vrei,cand vrei si de la cn vrei!:)ai grije de tn!te`am pupat:*:X:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cunoaste-te pe tine insuti!
    Daca tu esti sincera cu tine si esti multumita de imaginea care o ai....nu lua in seama toate cuvintele jignitoare aduse la adresa ta. Da-i incolo de baieti nesimtiti...nu toti is asa....alege-i pe cei care-s pe placul tau:)

    P.S. >>:D<< imbratisarea de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sebi nu e vorba de un baiat . E vorba in general . Si mersi de imbratisare >:D< se accepta !

    RăspundețiȘtergere
  5. In viatza tre sa fi sigur pe tine... sa nu ai incredere in nimeni... ca si cei mai buni PRIETENI:| s-ar putea sa te dezamageaska.... gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora... !te pup!:X

    RăspundețiȘtergere