luni, 8 noiembrie 2010

Sfaturi pentru voi ! Siiii . Mihai/Ela

       Deci te rog . Habar n-am cum sa incep . Asta e o postare asa la nervi , la draci . Bai frate , adica cum ?! De ce e lumea asa seaca ? Lipsita de idei . Inteleg ca pot fi si coincidente in lumea asta , dar ma crezi ca nu te apreciaza nimeni daca a vazut inainte sa-i arati tu o anume idee ? Pentru ca , chiar daca e o coincidenta sau nu , o sa zica ca nu e idea ta si ca a mai vazut ceva .
       Fratilor incercati sa nu mai copiati orice de la oricine , improvizati !




Photobucket



       Nu zic ca as fi eu "miss originality", dar daca vad o idee care imi place , o schimb in asa fel incat sa ma reprezinte !




       Vrei un exemplu ? Uite . Am vazut o poza pe net cu ochelari nerd asa destul de simpla si pe mana acelei persoane scria "NERD" , eu am luat o foaie , am scris "Fake nerd" si am lipit-o de buze .Greu nu ?!




Photobucket


       Ce ai zice sa faci si tu la fel ? Adicaaa heiiii ! Sa te reprezinte , nu pe mine ;)) ca altfel o sa ai riscul sa ma leg de tine . Unii/unele au patit-o si chiarrrrr imi pare rau . Stiu ca sunt obsedata de idei originale si personale si innebunesc cand vad la altcineva , doar ca innebunesc dupa o limita , vad : o data , de doua ori , de trei , de 5 ..si deja mi se pare exagerat si atunci ma leg de tine ! Sorry x 1000 ! Am rescunoscut , mutumiti ?!


       Am mai vazut pe mai multe poze "artistice" ( pun in ghilimele , pentru ca erau si gen : coca si na .. ) un text gen : x's photography . Intr-adevar , am cont pe deviant , si am vazut si eu la aia de afara chestia cu "photography" si mi-am pus si eu .





Photobucket



       Intr-o luna am observat ca mai tot hi5-ul avea photography pe poze ( nu zic ca de la mine , Doamne fereste ! ) , si atunci am zis sa vin cu ceva nou , de la mine si acum pun pe pozele mele : a piece of art © Pop Alexandra , mare chestie asa-i ?!





Photobucket



       Deci na , oameni in dezvoltare , incercati sa aveti idei proprii . Chiar daca vedeti o idee si va incanta foarte tare , incercati sa o "adoptati" in asa fel incat sa va reprezinte si sa nu "furati" dreptul de autor . Daca sunt dura , imi cer mii de scuze dar trebuia sa ma impun odata pentru totdeauna !


       Si asa de amuzament ... O poza pentru voi ! Sa nu credeti ca vai ce m-am inveselit :-j . 10 secunde de fericire nu acopera durerea ramasa ,chiar deloc . Asa ca , aveti grija ce prieteni va alegeti si sa nu aveti incredere oarba in nimeni .





Photobucket



       Apropo , la multi ani de onomastica lui Malaes Mihai :-<


Photobucket


       si lui Cociuban Mihaela :* .



Photobucket 

6 comentarii:

  1. ms draga mea pentru urare :*:*
    imi place foarte mult cum ai scris.. si pot sa spun ca te cunosc si ca ai niste idei geniale si originale . te iubescc :*:x

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar foarte tare ce ai scris si adevarat! imi place! nu are rost sa mai comentez ce`i al tau ii al tau si gata!pozele superba clar!:X...pe final poza cu Mihai:(...la multi ani! si tie draga mea MiHA!:*:*xte pup:X:*

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Mada . nu putea sa lipseasca Mihai . Nu pot sa-i dau cu piciorul in fund cum fac deja altii . Deja e cam tarziu spus ! Au cam inceput de saptamana trecuta si totusi mai ales ca azi e onomastica lui .. Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa-l tina sanatos si sa-l aduca acasa !

    RăspundețiȘtergere
  4. am o intrebare: poeziile sunt scrise de tine,tu le compui? sunt interesante.daca le-ai scris tu,atunci te felicit!pentru varsta ta,e un inceput bun.ar trebui sa faci ceva in acest sens,sa le publici,poate o si faci,nu stiu,nu te cunosc,am ajuns din intamplare pe blogul tau.nu de alta,dar ar putea sa pretinda altii ca le-au scris,avand in vedere faptul ca le postezi pe net. Succes pe mai departe. Carmen Cretu

    RăspundețiȘtergere
  5. Texte , poze si poezii toate sunt facute si modificate de mine . Poeziile imi apartin in totalitate si textele la fel . In-afara de poza cu Mihai si Mihaela de sus toate sunt poze facute de mine . Multumesc pentru restu .

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer esti o tipa VERY SPECIAL!!! Ma intreb totusi ce te-a determinat sa ai acest stil de viata,hai sa ii spun REBEL,desi nu cred ca e termenul corect! Poate tu ai un termen mai bun care sa iti defineasca starea de spirit...Apropo,ti-ai publicat creatiile in revista scolii tale??? Ar trebui...Carmen Cretu

    RăspundețiȘtergere