miercuri, 27 octombrie 2010

Tu esti doar tu ..

Photobucket



      Nu mai stiu exact cand mi-au venit in minte aceste cuvinte , dar parca era vineri spre sambata la 3 dimineata . Am luat caietul de psihologie, am rupt o foaie si cuvintele au inceput sa se scurga din inima direct pe foaie , alaturi de lacrimile care nu le puteam controla ...si nu intelegeam de ce .
      Multi mi-au spus ca nu meriti , stiu si eu ca nu meriti dar...ce sa fac ?! Uite , asta simt pentru tine si tu ai citit ,dar nu stii ca ,tot ce am scris e pentru tine . Ti-am spus ca nu vreau poveste de amor , vreau sa stim doar noi si atat ! Mi-e dor de luna noastra , aprilie .
      Mi-e dor de tot ce ne leaga...Sper sa-ti dai seama ca pentru tine am scris tot si sa nu faci un "bal" din asta si vreau sa stii, sa te simti doar tu .


      Sper sa va placa si voua si sa nu ma acuzati ca pentru voi n-am niste cuvinte de spus :)) . Joking , toti ati auzit de la mine ce simt pentru voi fata in fata , mai putin el .


Photobucket



      "Tu esti doar tu , persoana rece si respingatoare de care nu ma pot detasa nici sa vreau .
      Simt ceva mare pentru persoana ta . Stau , gandesc si analizez gandirea ta , care te face tot mai special si mai interesant .
      Tu , persoana draguta si sensibila care respinge orice forma de iubire . Inima ta , este doar imposibilul pentru mine . Nu ma lasi sa ajung la ea . Atunci cand sangele imi fierbe in vene , un fior ma cuprinde , ma cutremura fericirea , iubirea si pasiunea cresc odata cu bataile inimii si simt ca sunt gata sa explodez . Sa-ti spun cat de mult te apreciez , te respect si vreau sa fim ceva mai mult decat atat . Simt ca mai am cativa pasi mici sa dezgrop sufletul tau care se ascunde ... Simt ca sunt langa el si apoi taci .. Tacere care ma face sa ma pierd , tacere care transforma pasii mici intr-o prapastie fara fund , imposibilul . Tacerea ta care nu o pot descifra ma face sa lupt , sa insist sa aflu ce insemn pentru tine .
      Ce e de fapt tacerea ta ? Ma alungi ?!Am ajuns prea departe ?! Simti la fel , dar ti-e frica ?! Sau doar banalitati care te plictisesc ?! ....Nu iti cer iubire , nu-ti cer nimic . Doar respect si fericire .
      Suntem tineri si viata merge inainte , de ce sa o irosim ? Poate spun ca "te iubesc" dar posibil ca zici ca e o tampenie . Nu stiu sigur acel fior , acel sentiment de iubire cum se manifesta .. Si poate ca nici tu , ar fi bine sa incercam sa aflam . Sau poate deja stim si nu ne dam seama ?!"




Photobucket




      Ti-am zis : mi-e dor de seara aia rece ,noaptea nedormita din cauza gandului care imi era plecat la tine . Stiam ca tot ce ai spus atunci , erau minciuni , aberatii ... Si acum mai stiu parfumul care il aveai , care era atat de placut .. Mi-e dor de el , mi-e dor de tine ... Imi lipsesti !
:( .







Photobucket




36 de comentarii:

  1. Ceva cu adevarat frumos...rar mai gasesti asemenea cuvinte prin lumea de azi..felicitarile mele am ramas placut impresionat

    RăspundețiȘtergere
  2. aleeee :X .. pfff .... ai scris foarte frumos ... asa e tot timpul ... nici eu nu mai inteleg orgoliu oamenilorcare nu stiu sa iubeasca... in fine , te pup si te iubesc :X :(( .. adelusha

    RăspundețiȘtergere
  3. niste cuvinte alese.... spuse din inima ...:P
    a very touching story....

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ca sunt niste cuvinte cu adevarat frumoase.Imi place modul tau de gandire :x..Eu cred ca si el simte acelasi lucru da ii e rusine sa se arate.. Fii optimistaa :x Sau poate ii el mai rusinos sau ii e frica...
    Aaa.. si mai vreau sa stii ca iti voi fii alaturi si te voi ajuta asa cum pot eu mai bine. Te iubesc :x

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor ... Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de
    vant spanzurata in vid!

    P.S Frumos ai grait, Ale !

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,da dragostea .. nu stiu ce sa zic in privinta asta . e o enigma

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoasa postarea si pozele:*
    Felicitari si bafta in continuare:*

    RăspundețiȘtergere
  8. "Eu sunt noaptea...si am vazut lacrimile ce curgeau din ochii tai..pe care le cantai!

    Inseamna ca si 1 zi e pt tine ale... si va fi una frumoasa cu el sau altuu... odata o sa simnti soarele;)!

    Si apoi in legatura cu versurile de mai sus doar cine nu te cunoaste poate sa zica ca nu sunt ale tale.. iar cine te cunoaste stie ca vine din inima! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoasa postare , frumoase pozele :) felicitari :) succes in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Fain , imi place mult si ma bucur ca ai asa mult curaj . Te iubesc ! >:D< :* .

    RăspundețiȘtergere
  11. esti talentata,fain si mie imi place mult>:D<:X

    RăspundețiȘtergere
  12. am ramas fara cuvinte...ai un sentimet frumos fata de persoana iubita...ai un mare curaj sa exprimi tot ceea ce simti:*

    RăspundețiȘtergere
  13. GoogLe alias Andrei28 octombrie, 2010 23:19

    Frumos,foarte frumos,mai ales ultima parte..."(Stiam ca tot ce ai spus atunci , erau minciuni , aberatii)"

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Andrei . De ce esti atat de sadic ? Si te bucuri de suferinta altuia ? ... Sincer , de cat sa-mi fi spus ca aia iti place mai bine imi trageai o palma ... sincer . Oricum ce sa zic ?! " inteligent " comentariu . ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Frumoase cuvinte....pe unii ii atinge pe altii ii lasa rece...probabil daca as avea sentimente pt cineva ar fi pt ceva asemanator(ma refer la randuri,nu neaparat persoana)oricum esti talentata...bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Misto:D:D...ii foarte faina :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Frumoasa postare frumoase pozele;)

    RăspundețiȘtergere
  18. mi-ai povestit tu ceva dar nu am crezut ca e asa de fain :x




    poate acum isi da seama ...

    RăspundețiȘtergere
  19. Bravo Aleee...mai buna ca Eminescu te faci:P

    RăspundețiȘtergere
  20. Superb,mi-au placut cuvintele tale ;)) ... desi ma ingrijorez pt. ca pui atata pt o persoana,deoarece in ziua de azi foarte rar gasesti o persoana care sa te iubeasca la fel de mult si la fel de sincer cum o iubesti tu pe ea,si stiu asta din proprie experienta... Nu stiu ce sa spun,imi place foarte mult cum ai scris .. :) Totul e din inima :D ... Multa bafta in continuare:)

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Dan . Daneee hai sa nu exageram . Ca vine Eminescu si ma bantuie :))
    @ Sergiu . Da ai dreptate , dar eu sunt asa cum ar veni ... de moda veche. :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Frumos si in acelasi timp trist... nu merita timpul irosit pentru o persoana care nu pune pic de interes! cum ai citat tu " viata merge inainte " AI TIMP :* take care!

    RăspundețiȘtergere
  23. @ Raul . Da , viata merge inainte . Si nu e adevarat ca nu da interes .. Vorbim si atat . Oricum ce sa fac altceva ? ... Stiu ca el ma merita si eu il merit pe el . Simt , ca doar cu el sunt fericita :)

    RăspundețiȘtergere
  24. sunt constient... dar se pare ca tu nu esti multumita doar cu atat! sau da?

    RăspundețiȘtergere
  25. nu... nu sunt . dar poate totul se va schimba .adica sper tot timpul la ceva mai bun :) .

    RăspundețiȘtergere
  26. foarte frumoase cuvinte:),dar tot odata si triste! oricum sentimentele care le simti tu pt el nu o sa fie niciodata cuvinte potrivite sau destule...din cate obs!:D...dar nu are rost sa suferi...gandeste`te ca nu stii ce aduce ziua de maine..asa ca traieste intens fiecare clipa,minunt,secunda...chiar si cel mai banal lucru..poate ajuge sa fie ceea nu ai fi crezut vreodata! ai grije de tn:X te amo mada[T]:*

    RăspundețiȘtergere
  27. ft frumoasa postarea , superbe pozele , succes in continuare :* .

    RăspundețiȘtergere
  28. Super blogul sys :x Si melodia de fundal este extraordinara :x Tine-o tot asa :x
    Loov3 :x
    (TaVy)

    RăspundețiȘtergere
  29. @ Mada . Eu nu sufar .. E doar un "of " ca nu pot fi alaturi de el .. Sau el de mine . Cand am mai mare nevoie de putina afectiune . Gandeste-te ca mami nu e , tati nu e , aleks nu e .. Sunt doar eu si ... eu :). Nu e o suferinta cum cred unii ca e .. Lasa ca iti explic mai multe face-to-face :* . Te amo :x

    RăspundețiȘtergere
  30. luna aprilie?...oare sa fie persoana care o stiu eu;;),parca eram si eu p-acolo in seara aia:-?...da oricum frumoase vorbe si ganduri:x

    tine-o tot asa Ale:*

    RăspundețiȘtergere
  31. Ma faci sa plang aici :(,foartte frumoase cuvinte ... rar in ziua de azi sa gasesti pe cineva care sa te aprecieze...sa te iubeasca asa cum esti TU ,si de asemenea de ceea ce esti cu adevarat:( ..pacat de lumea din ziua de azi,pacat de baieti ca au devenit asa... si poate pacat si de noi fetele...:-<

    RăspundețiȘtergere
  32. Intr-adevar,imi vine sa plang cand vad cata prostie este in tara asta!Un sfat SINCER pt tine,nu iti afisa sentimentele in public!!!!Mai fata,sunt alte persoane care la 20ani incep sa inteleaga ce ii aia iubire si cu ce "se mananca" EA!Ai putea sa o iei mai usor:)Nu sunt eu un critic,da' sa fim sinceri! ce stii tu despre iubire la 16ani???

    RăspundețiȘtergere
  33. Draga ANONIM ! Citez " Nu stiu sigur acel fior , acel sentiment de iubire cum se manifesta .. " ... Nu stiu ce sa mai zic . Imi vine mie sa plang cand cineva lasa comentarii si nici macar nu citeste ceea ce comenteaza :) .

    RăspundețiȘtergere