miercuri, 27 octombrie 2010

Cand afara ploua eu ..

Photobucket


       Ieri , 26 oct , zi rece si ploioasa .. Eu avand planuri de vineri sa ies afara sa fac niste poze, pentru o tema care as vrea sa o public peste ceva vreme ,in care sa arat ca un mic sat poate sa arate frumos , doar sa-i gasesti acele parti cel fac sa straluceasca la fel ca ochii nostrii cand suntem fericiti.
       Foarte hotarata , mi-a luat "arma" , m-am imbracat bine si am iesit afara in ploaie si frig sa prind niste cadre .





Photobucket



       Afara ,toti care treceau se intrebau : "cine e asta ? ce vrea ? ce face in frigul asta afara ? "




       Ba chiar , unul m-a intrebat :
       -De ce faci poze pe frigul asta ?
       -Din placere .I-am raspuns :]






Photobucket



       Plimbundu-ma , am ajuns si la gradinita satului .. Am intrat si ma intrebam :"Copilarie unde pleci ? De ce esti asa de scurta ? De ce viata ne vrea "fragezi" pentru incarcarile ei ? "


Photobucket



       Dupa vreo doua clipe de cugetare ,mi-am adus aminte de momentele in care ma aducea tati la gradinita si-mi spunea sa fiu cuminte sau cand ma aducea mami. Si doream sa fie pentru totdeauna asa : dimineata cand ma trezesc ,sa-mi spuna "te iubesc" si sa-i vad chipul dulce si fin care-mi lipseste enorm , la fel, si scumpul meu tata care ma astepta cand ieseam de la scoala citind ziarul in masina si tot timpul ma intreba : " "Cum a fost la scoala ? Ai luat note ? Plecam acasa ? " .. Dar uite ca timpul trece , am ajuns la liceu , parintii sunt dusi departe si eu duc dorul lor , impreuna cu Aleks , si degeaba pentru ca ei nu se intorc cand vreau eu ..Astept ziua in care se vor intoarce acasa , sa le spun cat de greu imi este fara ei , si cu cat cresc , dorul e tot mai mare , pentru ca doar asa realizezi cat de mult ti la cineva , pierzandu-l sau fiind departe .





Photobucket





       Dupa vreo ora si ceva de stat in ploaie si frig m-am intors acasa complet inghetata . Cand am ajuns in curte , imi dadusem seama ca nu mi-am facut mie nicio poza , asa ca , am scos "jucaria" si am facut una :) .







Photobucket 

21 de comentarii:

  1. super faina! ai ambtie si talent! bravo tie! imi esti tare draga:*! te pupa mada T:*:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Tareee.....(Sa nu zici ca nu dau com)Hai pa!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce tare :x
    imi place cum ai scris :x
    :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place prima poza.Asteptam sa treaca ploaia si sa faci mai multe.:D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Alyku . am o gramada de poze . Doar ca le tin pentru diferite teme ce voi posta pe blog..

    RăspundețiȘtergere
  6. Foartee frumooos :*:*:*
    Tine-o tot asaaaa :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. e dragut..un inceput..:>
    ..pozele:X

    RăspundețiȘtergere
  8. pur si simplu ai talent ...si eu nici nu stiam :p
    bravo ale ,tineo tot asa ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Numai o nebuna ca tine ar putea face asta;))
    Imi place:*
    ________________________________________________
    P.S. : Te astept si la mine cu cateva comentarii;)):*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Hey dragutzo:*..Chiar m-au impresionat pozele tale, chiar si mica povestioara. Ti-am citit si celelalte. Foarte frumos ! >:D< Iti uresz succes in viitor, si sper sa devii o fotografa renumita ! :) Felicitari ! :*

    P.S. : Astept mai multe poze. :) Te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place enorm ce ai scris....
    tine-o tot asa dragutz'o..:*
    te pup si ai grija de tine:*>:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  12. ms mult:* si eu am sa te urmaresc..imi place mult blogu tau...la fel si eu sufar pt un baiat si nu mai stiu ce sa mai fac sa fiu cu el...si imi pare rau pt u:(..din pacate nu am l-am vazut pe baiat:( dar imi pare rau pt el...te pup si ai grija de u:*

    RăspundețiȘtergere
  13. Aplauze pt tot!!!Am un mic sfat care este de o anvergura mareeeee,nu mai posta detalii despre tine pe internet!Azi-maine o sa ne arati o harta in care o sa fie prezentat drumul de la Ch-Cris pana in fata casei tale!Si se mai intreaba autoritatile si personalitatiile de la conducere "oare de ce dispar oameni,oare de ce sunt atatea violuri,etc...?"Incredibil,dar adevarat!Pe viitor incearca sa fii mai anonima (sfatul meu)!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim ,my friend , atat timp cat este blogul meu postez ce vreau eu pe el ! Nu imi spui tu mie cum sa fiu . Sunt cum vreau eu sa fiu nu cum ti se scoala tie . Scz de expresie . Tu nu te vezi ca n-ai tupeu sa-ti lasi numele ? Hai ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Demna de apreciat perseverenta pentru hobby-ul tau, felicitari.
    E interesanta tema care ai ales-o...de ce? ce te-a atras la acel sat?
    Iar legat de a 2-a parte a postului...dar cred ca stii asta....parintii tai sunt plecati pentru ati creea tie conditii mai bune decat au avut ei in vremea ta...tot ce fac e pentru binele tau...dar asta e costul care trebuie sa-l platim...cateva zile pe sezon in care ne vedem cu ei...stiu cum e...vorbesc din aceeasi pozitie ca tine.

    P.S. lasa toti anonimii astia "rau-voitori" care doresc sa iti arate cat de matur gandesc ei...nu merita sa te infurii, mai putin sa injuri.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai . Am ales tema pentru ca stau in acest sat ;)) . Am multe amintiri frumoase legate de el si simt ca oriunde as sta in viitor , imi voi aduce aminte cu mare drag de acest sat . Inclusiv de locurile publice din el si oamenii obisnuiti care il locuiesc

    RăspundețiȘtergere
  17. Tot la varsta asta am ramas si eu fara parinti si din acelasi motiv. Tare greu mi'a fost fara mama...tata mai putin dar mama chiar mi'a lipsit.
    Am luat dezici singura si am trait pe pielea mea multe...dar asta m'a calit. Mi'a prins bine..Cand s'a intors acasa le'am scos ochii ca m'au lasat singura..si se intrebau de ce eram rece cu ei.
    Din partea mea o parere personala, gaseste pe cineva mai mare, cu ceva experienta cu care sa vorbesti, te sfatuiesti..nu e rau sa vb despre tine..te descarci, te simti mai bine..te ajuta sa mergi mai departe. Probabil nu toti cei care sunt pe langa tine sunt facuti sa stea la dreapta ta. Vei pleca de acolo, vei avea alt mediu de viata, alti oameni, alti colegi..dar e bine sa pastrezi legaturile cu cei vechi..aici iar iti zic din experienta..eu am ramas singura un timp..si probabil si acum daca 'trag linie' (vorba ta) nu stiu cati sunt la numar..
    Ma bucur ca am dat de tine..mi'as fi dorit ca si pe vremea mea sa am asa activitate pe internet.
    Pup si sper sa fii tare pe viitor si poate pastram legatura.

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu sunt obisnuita ca ai mei sa fie plecati .. Ei pleaca asa cam de pe cand avea frate-mio 2-3 ani . Si acum el are 22 . Si un sprijin in viata pentru mine , trecut prin multe si care ma poate ajuta si stiu ca numai el e singurul in pot sa am incredere 100% e Alex , fratele meu . Sper si eu sa pastram legatura .. :*

    RăspundețiȘtergere
  19. cat de dragut ai scris tot , si pozele is superbe >:D<
    stiu cum e sa fie plecati .. sau nah .. unul din parinti sa fie plecat .. :(

    RăspundețiȘtergere